مدیریت کارآفرینی کسب و کار

مدیریت کارآفرینی کسب و کار

  • person مدرسین دوره
        دکتر سید امیر حسین میرقادری
        دکتر مهرزاد شاه علی
  • cast_for_education نوع برگزاری دوره حضوری
  • scheduleمدت دوره ۲۰۰ ساعت
  • verifiedگواهینامه پایان دوره سازمان وزارت علوم
  • attach_moneyشهریه ۱۵,۰۰۰,۰۰۰ تومان
  • categoryدسته بندی مدیریت کسب و کار

ثبت نام

دوره مدیریت کارآفرینی کسب و کار

درباره دوره

دوره مدیریت حرفه ای کسب و کار  (MBA) با رویکرد خلق کسب و کار و کارآفرینی   دوره مدیریت حرفه ای کسب و کار  (MBA) با رویکرد خلق کسب و کار و کارآفرینی | کارآفرینان بخش عمده ای از جامعه هستند که می توانند با به وجود آوردن مسیر هایی، از مشکلات مردم جامعه بکاهند. این گروه از افراد با...
مشاهده بیشتر
خدماتی که شما در این دوره دریافت میکنید
  • بسته آموزشی مالتی مدیا
    بسته آموزشی مالتی مدیا
  • گواهینامه پایان دوره معتبر
    گواهینامه پایان دوره معتبر
  • لوح ویژه گواهینامه
    لوح ویژه گواهینامه
  • کتاب کامل محتوای دوره
    کتاب کامل محتوای دوره
مدرسین دوره
Entrepreneurial business management
دکتر سید امیر حسین میرقادری دکتری تخصصي (Ph-D) از دانشگاه آزاد اسلامی نجف آباد اصفهان مشاهده رزومه keyboard_backspace
Entrepreneurial business management
دکتر مهرزاد شاه علی دکتری مدیریت برنامه ریزی فرهنگی - تصمیم گیری و خط مشی از دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران مشاهده رزومه keyboard_backspace

دوره مدیریت حرفه ای کسب و کار  (MBA) با رویکرد خلق کسب و کار و کارآفرینی

 

دوره مدیریت حرفه ای کسب و کار  (MBA) با رویکرد خلق کسب و کار و کارآفرینی | کارآفرینان بخش عمده ای از جامعه هستند که می توانند با به وجود آوردن مسیر هایی، از مشکلات مردم جامعه بکاهند. این گروه از افراد با به راه انداختن کسب و کاری نوین در بهبود وضعیت اقتصادی نقش مهمی ایفا می کنند چرا که خلق فرصت ها و کم کردن مشکلات موجود در جامعه، کاری نیست که از عهده هر کسی بر آید. کار آفرینان با مطالعات شبانه روزی و گذراندن دوره های کاربردی نظیر دوره مدیریت حرفه ای کسب و کار  (MBA) خلق کسب و کار و کارآفرینی توانسته اند در برآورده کردن نیاز هم نوعان خود نقش ارزشمندی داشته باشند. از این جهت موسسه آموزش عالی آزاد فن پردازان دوره ای تحت عنوان، دوره مدیریت حرفه ای کسب و کار  (MBA) خلق کسب و کار و کارآفرینی طراحی و ارائه کرده است و علاقه مندان می توانند با شرکت در این دوره، اطلاعات مورد نیاز را کسب و مدرک با ارزشی را دریافت نمایند.

 

نقش خلاقیت در کارآفرینی چیست؟

 

در ابتدا بهتر است به تعریف اصلی کار آفرین بپردازیم، کار آفرین فردی است که یک کسب و کار یا به اصطلاح استارت آپ را راه اندازی کرده و با قرار دادن سرمایه خود در آن، شرایط را برای کار کردن سایر افراد جامعه مهیا می کند. حال می تواند این کسب و کار برای خیر خواهی بنا شده باشد یا اینکه نتیجه آن تنها برای بهبود وضعیت اقتصادی در نظر گرفته شده باشد. همه و همه دست در دست هم می دهند تا بذر توسعه را بکارند و استاندارد های زندگی را روز به روز بهتر کنند. لازم به ذکر است که خلاقیت و نو آوری خود می تواند نقش موثری در این فرآیند ایفا کند چرا که بدون وجود آن، یک کار آفرین با یک مدیر عادی فرقی نخواهد داشت.

اما فراموش نکنید که یک کار آفرین بایستی مهارت هایی نظیر آموزش مدیریت حرفه ای کسب و کار  (MBA) با رویکرد خلق کسب و کار و کارآفرینی را در خود تقویت کرده باشد و چه بهتر که آن را در مجموعه ای حرفه ای نظیر موسسه آموزش عالی آزاد فن پردازان فرا گرفته باشد. در حالت کلی بهتر است بدانید که نوآوری و خلاقیت یکی از الزامات کار آفرینی بر شمرده می شوند، چرا که خلق ایده های جدید لازمه بقای کارآفرینی خواهد بود و بدون داشتن تلاشی مستمر این گروه از افراد قادر نخواهند بود موفقیت های بی شماری را به دست آورد.

 

ویژگی های یک کار آفرین موفق برای خلق کسب و کار

 

همان طور که می دانید شروع یک تجارت جدید مستلزم درک و رسیدگی به بسیاری از موضوعات است. این موضوعات شامل مباحث حقوقی، تأمین مالی، فروش و بازاریابی، حمایت از مالکیت معنوی، حمایت از مسئولین و منابع انسانی و مسئولیت پذیری می شوند. افرادی که وارد این حوزه می شوند، باید بدانند که علاقه در کار آفرینی حرف اول را می زند چرا که بدون وجود آن فرد قادر نخواهد بود خود را وقف مردم کند و برای برآورده کردن آرزو های مردم و تامین نیاز های آن ها با غول های اقتصادی بجنگد. در کنار این مورد، او باید ویژگی هایی را در خود تقویت کرده باشد که در این بخش به تعدادی از آن ها خواهیم پرداخت. همچنین به منظور بالا رفتن مهارت های کار آفرینی و خلق کسب و کار، دریافت مدرک مدیریت حرفه ای کسب و کار  (MBA) با رویکرد خلق کسب و کار و کارآفرینی در مجموعه ای حرفه ای و قابل اعتماد نظیر موسسه آموزش عالی آزاد فن پردازان توصیه می گردد.

  1. خلاقیت: برای بهبود خلاقیت، بهتر است عاداتی را در خود ایجاد کنید که در ارائه راه حل های جدید و خلق ایده های نو، همراه شما باشد.
  2. شور و اشتیاق: برای تبدیل شدن به یک کارآفرین موفق، باید بیشتر روی هدف مند بودن کار تمرکز کنید. به یاد داشته باشید که فردی هستید که مردم به شما اعتماد دارند و نباید برای بهبود و توسعه اقصادی روحیه خود را ببازید. چرا که تنها شور و اشتیاق کمک کردن به مردم و رفع مشکلات آنان است که تعهد کاری این گروه از افراد را افزایش می دهد.
  3. انگیزه: برای افزایش انگیزه می توان با اهداف کوچک شروع کرد و برای رسیدن به آن ها برنامه ریزی نمود. اهداف کوچک می توانند به شما به عنوان یک کار آفرین در رسیدن به اهداف بزرگ تر کمک کرده و در دست یابی به هدف بالاتر ترغیب کنند. از این رو بهتر است داشتن ذهنیت مثبت را در خود پدید آورید و ذهن خود را از منفی نگری و موانع روزمره دور کنید تا بتوانید روی آنچه که می خواهید به دست آورید، متمرکز شوید.
  4. دانش محصول یا خدمات: همان طور که می دانید داشتن دانش و آموزش دوره مدیریت حرفه ای کسب و کار  (MBA) خلق کسب و کار و کارآفرینی برای تبدیل شدن به یک کار آفرین موفق الزامی می باشد، توصیه می شود تا با بالا بردن اطلاعات و خواندن کتاب های مربوط به این حرفه خود را در کسب و کار حرفه ای کنید و با انجام این کار از دیگران پیشی بگیرید.
  5. امکان شبکه سازی: توانایی برقراری ارتباط با مردم و شناخت فرصت های مشارکت با سایر کارآفرینان موفق از اهمیت ویژه ای بر خوردار می باشد. لازم به ذکر است که در این حرفه ملاقات با افراد جدید و حرفه ای می تواند دسترسی به منابع یا دانش مورد نیاز تجارت را آسان نماید.
  6. اعتماد به نفس: بدون شک اعتماد به نفس یکی از مهم ترین مواردی است که باید یک کار آفرین و یک رهبر سازمان داشته باشد در غیر این صورت رسیدن به موفقیت های بی شمار غیر ممکن خواهد بود.
  7. چشم انداز: کار آفرینان باید همیشه تصویر بزرگی از آینده و چشم انداز های سازمان خود را داشته باشند، چرا که این امر سبب می شود تا یک گام از بقیه جلو تر باشند. علاوه بر این، در واقع چشم انداز همان چیزی است که فرهنگ و هویت یک سازمان را مشخص می کند. این مورد باعث می شود تا انرژی و اشتیاق کار آفرین افزایش یابد و کارمندان نیز در راستای این حس پیش رفته و با همکاری، سازمان را به موفقیت برسانند.
  8. طرز فکر: کارآفرینان افرادی هدف گرا هستند. آن ها می دانند که برای رسیدن به چه چیزی باید تلاش کنند، لذا برای بهتر انجام دادن آن برنامه ریزی کرده و طبق آن پیش می روند. همچنین داشتن عزم راسخ برای غلبه بر چالش های احتمالی امری حیاتی می باشد و اعتماد افرادی که با شما کار می کنند را جلب می کند. 
  9. ریسک پذیری: کار آفرینان افرادی هستند که بایستی روحیه ریسک پذیری را در خود شکل داده باشند چرا که با ثابت ماندن افراد قادر نخواهند بود به پیشرفت برسد و در غیر این صورت در مسیری که بوده اند درجا می زنند.
  10. تصمیم گیری: یک کار آفرین مانند یک رهبر سازمان باید عمل کند و تصمیم گیری های وی از روی احساس و نا پختگی نباشد. او باید قابلیت تصمیم گیری سریع را داشته باشد و بتواند به سرعت در صورت وجود مشکلات، راه حل هایی را بیان کند و شرکت را از مسائلی مانند ورشکستگی نجات دهد.
  11. مدیریت مالی: کارآفرینان باید وضعیت مالی تجارت خود را روز به روز مورد بررسی قرار دهند. حتی اگر خود زمان کافی برای انجام این کار ندارند، بایستی یک حسابدار متخصص را استخدام نمایند تا از این طریق دارایی های شرکت را مدیریت نمایند. از این رو شما به عنوان یک کارآفرین می توانید مهارت های کلیدی مدیریت پول و دارایی را با تهیه بودجه و سرمایه گذاری بهبود ببخشید. برای بهتر انجام شدن این کار نیز توصیه می شود در دوره های آموزشی موسسه آموزش عالی آزاد فن پردازان نظیر دوره مدیریت حرفه ای کسب و کار  (MBA) خلق کسب و کار و کارآفرینی شرکت کنید و گواهینامه پایان دوره معتبر آن را نیز دریافت نمایید تا بتوانید از هم گروهان خود در این مسیر پیشی بگیرید.

 

هدف از برگزاری دوره مدیریت حرفه ای کسب و کار  (MBA) خلق کسب و کار و کارآفرینی

 

همان طور که در بخش های ابتدایی مقاله گفته شد، کار آفرینی حرفه ای است که هر کسی نمی تواند در آن به موفقیت برسد چرا که روحیه کمک کردن به مردم و داشتن تعهد نسبت به آن ها باید در وی پدید آمده باشد. بدین صورت است که این حوزه یکی از مهم ترین و ارزش مند ترین زمینه هایی است که می توان در دنیا در نظر گرفت. همچنین آموزش مدیریت حرفه ای کسب و کار  (MBA) با رویکرد خلق کسب و کار و کارآفرینی و کسب مدرک معتبر آن در مجموعه ای حرفه ای نظیر موسسه آموزش عالی آزاد فن پردازان می تواند قدمی محکم در راستای تبدیل شدن به یک کار آفرین موفق باشد.

لازم به ذکر است که کارآفرینان می توانند سبک زندگی و کار انسان های اطراف خود را تغییر دهند. در صورت موفقیت، نیز ممکن است سطح زندگی مردم بهبود پیدا کند. به طور خلاصه می توان اشاره کرد که، آن ها علاوه بر ایجاد ثروت از فعالیت های کارآفرینی خود، اشتغال و شرایطی را برای یک جامعه ایجاد می کنند. به علاوه سرمایه کارآفرینی به عنوان "وقف منطقه با عواملی که موجب ایجاد مشاغل جدید می شود" تعریف شده و تأثیر مثبتی بر تولید اقتصادی منطقه دارد. همچنین می توان گفت که مناطقی که تعداد بسیاری از کار آفرینان در آن ها مشغول به فعالیت هستند، نسبت به سایر مناطق از میزان بهره وری و رشد اقتصادی بیشتری برخوردار می باشند.
 

دوره های مرتبط
  • Entrepreneurial business management
  • Entrepreneurial business management
  • Entrepreneurial business management
  • Entrepreneurial business management
  • Entrepreneurial business management
  • Entrepreneurial business management
نظر شما

کلیه حقوق مادی و معنوی برای وب سایت موسسه آموزش عالی آزاد فن پردازان محفوظ است

close